Prijslijst groep C: Alle 7 goudmijnaandelen

De 4 goudmijnaandelen uit groep B en nog 3 extra.  (prijzen onderaan pagina)

1. Goudmijnbedrijf met een zeer sterk management dat opgenomen wil worden in een grote index. Kan 3 x harder stijgen dan de goudprijs. 

2. Goudmijnbedrijf met een sterke financiële positie. Dividend. Kan maximaal profiteren van een stijgende goudprijs. Veel goudmijnen in ontwikkeling. Kan 4 x harder stijgen dan de goudprijs. 

3. Een klein goudmijnbedrijf met 2 recent in productie genomen goudmijnen. Eind 2018 nam een belangrijke investeerder een groot belang. Daardoor zal de productie hard stijgen en gaan de kosten dalen. Kan 10 x harder stijgen dan de goudprijs.

4. Een goudmijnbedrijf met 4 goudmijnen en een hele grote goudmijn in de opstartfase. Sterk stijgende productie mogelijkheden maar er is wel een hogere goudprijs nodig. Kan 7 x harder stijgen dan de goudprijs.

5. Vrij onbekend goudmijnbedrijf bezit een heel gebied met daarop meerdere goudmijnen die pas enkele jaren in productie zijn. Het grootste deel van het gebied moet nog onderzocht worden. Enorm potentieel, sterk achtergebleven aandelenkoers en daardoor een overnamekandidaat. Kan 12 x harder stijgen dan de goudprijs.

6. Een zeer sterk groeiend goudmijnbedrijf dat nog vrij onbekend is. In 2018 gaat de productie verdubbelen. Nog meerdere goudmijnen zijn in aanbouw. Ondanks de snelle groei en de lage goudprijs toch winstgevend. Kan 7 x harder stijgen dan de goudprijs. 

7. Een middelgroot goudmijnbedrijf dat in 2019 en 2020 meer goudmijnen in productie gaat nemen. Doordat het moeite heeft om winst te maken staat het aandeel erg laag. Meer productie en een wat hogere goudprijs zal het aandeel hard laten stijgen. Kan 5 x harder stijgen dan de goudprijs.

Tegen betaling kunt alle 7 goudmijnaandelen waar ik in beleg zien, incl. uitgebreide info. U kunt ze daarna direct bij uw eigen broker kopen.


Groep C: Alle 7 goudmijnaandelen 6 maanden voor € 177,-
Groep C: Alle 7 goudmijnaandelen 12 maanden voor € 270,-

Geen automatische verlenging! U hoeft niet op te zeggen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe het werkt:

Meteen na betaling kunt u rechtsboven op de website inloggen. Na het inloggen komt u in uw account. Via uw account kunt u doorklikken naar de aandelen overzichtspagina. Als u op de link bij de korte omschrijvingen klikt ziet u de uitgebreide omschrijving. U kunt de aandelen als u dat wilt direct bij uw eigen broker kopen. Mocht een van de aandelen verkocht worden en vervangen worden door een ander aandeel dan krijgt u een e-mail. Na inloggen kunt u dan de informatie zien.

- Het is niet mogelijk om gedurende de looptijd van groep te wisselen.