Prijslijst groep B: 4 goudmijnaandelen

De 2 goudmijnaandelen uit groep A en nog 2 extra. (prijzen onderaan pagina)

1. Goudmijnbedrijf met een zeer sterk management dat opgenomen wil worden in een grote index. Kan 3 x harder stijgen dan de goudprijs. 

2. Goudmijnbedrijf met een sterke financiële positie. Dividend. Kan maximaal profiteren van een stijgende goudprijs. Veel goudmijnen in ontwikkeling. Kan 4 x harder stijgen dan de goudprijs. 

3. Een klein goudmijnbedrijf met 2 recent in productie genomen goudmijnen. Eind 2018 nam een belangrijke investeerder een groot belang. Daardoor zal de productie hard stijgen en gaan de kosten dalen. Kan 10 x harder stijgen dan de goudprijs.

4. Een goudmijnbedrijf met 4 goudmijnen en een hele grote goudmijn in de opstartfase. Sterk stijgende productie mogelijkheden maar er is wel een hogere goudprijs nodig. Kan 7 x harder stijgen dan de goudprijs.

Tegen betaling kunt u zien in welke 4 goudmijnaandelen ik beleg, incl. uitgebreide info. U kunt ze daarna direct bij uw eigen broker kopen.


Groep B: 4 goudmijnaandelen 6 maanden voor € 99,-
Groep B: 4 goudmijnaandelen 12 maanden voor € 145,-

Geen automatische verlenging! U hoeft niet op te zeggen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe het werkt:

Meteen na betaling kunt u rechtsboven op de website inloggen. Na het inloggen komt u in uw account. Via uw account kunt u doorklikken naar de aandelen overzichtspagina. Als u op de link bij de korte omschrijvingen klikt ziet u de uitgebreide omschrijving. U kunt de aandelen als u dat wilt direct bij uw eigen broker kopen. Mocht een van de aandelen verkocht worden en vervangen worden door een ander aandeel dan krijgt u een e-mail. Na inloggen kunt u dan de informatie zien.

- Het is niet mogelijk om gedurende de looptijd van groep te wisselen.