Prijslijst groep A: 2 goudmijnaandelen

1. Goudmijnbedrijf met een zeer sterk management. In de loop van 2019 en 2020 waren er echter tegenvallers. Eind 2020 lagen die achter ons en inmiddels zijn er meevallers. Laatste update: 27-2-2023.

2. Aankoop: 26-6-2020: Een Canadees goudzoekersbedrijf. Het heeft vele gebieden zowel in Canada als in Australië. Veel van die gebieden hebben als buurman een gebied waar recent al veel goud is gevonden. Laatste update: 17-3-2023.

Tegen betaling kunt u zien in welke 2 goudmijnaandelen ik beleg, incl. uitgebreide info. U kunt ze daarna direct bij uw eigen broker kopen.


Inzage groep A: 2 goudmijnaandelen 6 maanden voor € 99,-
Inzage groep A: 2 goudmijnaandelen 12 maanden voor € 110,-

Geen automatische verlenging! U hoeft niet op te zeggen.

Alle bovengenoemde prijzen zijn inclusief BTW.

Hoe het werkt:

Meteen na betaling kunt u rechtsboven op de website inloggen. Na het inloggen komt u in uw account. Via uw account kunt u doorklikken naar de aandelen overzichtspagina. Als u op de link bij de korte omschrijvingen klikt ziet u de uitgebreide omschrijving. U kunt de aandelen als u dat wilt direct bij uw eigen broker kopen. Mocht een van de aandelen verkocht worden en vervangen worden door een ander aandeel dan krijgt u een e-mail. Na inloggen kunt u dan de informatie zien.

- Het is mogelijk om gedurende de looptijd over te stappen naar groep D alle 12 goudmijnaandelen.